woensdag 25 april 2018

Le INIT Live #170: Roadburn 2018 Preburner

Uitzenddatum: 15 april 2018


Zoals elk jaar rondom het beste festival op aarde, Roadburn Festival wijden wij een aflevering aan dit fantastische evenement.
Tussen 19 en 22 april wordt Tilburg ondergedompeld in een warm bad van baarden, patchvesten, dikke wietrook en de meest experimentele en diepe doom/metal en allerlei andere aanverwante harde (mar soms ook heel zachte) genres.

De bands, shows, acts, en allerlei sideprogramma komen vanavond aan bod. Weet je nog niet wat je moet gaan zien? Of ben je juist al allerlei overlappende gigs tegen elkaar aan het afwegen? Luister naar Le INIT Live voor de inside scoop en tips van doorgewinterde "Burners".

Iim de studio Fred 'they call me the stoned cowboy' Fabrie.



Joy – Red White And Blues
RRRAGS – Bones
Mirror Queen – Poignard

Cult of Luna & Julie Christmas – The Werck of the S.S. Needle
Verwoed – Een leven aan de oppervlakte
Wiegedood – Parool

Motorpsycho – The Tower
Boris – Blackout

Skuggsja – Rop Fra Roydna / Maelt Fra Minne
Sangre de Muerdago – O Camiño Das Mans Velerias
Jonathan Hultén – Anguished are the Young

Igorr – Houmous
Arctic – Cryptic Black Sun

Samples: Servants of the Apocalyptic Goat Rave – Queen of Darkness
Kaelan Mikla - Synir

Weedeater – For Evans Sake
Hair of the Dog – The Colours in Her Skin

Tusky – Armed to the Teeth
Antillectual – Change The Standard
Code of Conduct^ – Hold On

1 opmerking:

  1. All Die F Baarden.... Scheren Die Handel.... Hipsters Out Of HC And Punk... Hanekam En Baard! Wat Wil Je Nou?..F Crust Metalcore Crap.....Negative Approach en Peacebreakers Willen We Horen .... Kaal en SE! En Geen Haar.... We Waren bij een Concert Van VITAMIN X..... Wat Een K Herrie..... Ook Weer Leden met Baarden en Lang Haar....PRESSURE PACT Speelde Ook Maar Dat Was wel Lekkere Hardcore en Zonder Baarden, Kaal en Hardcore... Zoals Het Hoort... Mischien ben ik Kortzichtig maar ik ben HC Genoeg om achter mijn standpunt te staan..... Veelst te veel Baarden In De Scene...In De Jaren 80 was dit wel effe anders maar ja.... Punk Zoals het Ooit Was Is allang Sinds 1990 Dood.... R.K.L. Zero Boys, Verbal Abuse en GEEN Baarden!

    BeantwoordenVerwijderen